L'Avantmatch

Esta setmana ha estat de pura transició, dimarts vam fer un running durant 1h i 15 min, pujant al cim del Castell d’Ulldecona i realitzant alguna sèrie en la darrera rampa, per tal d’activar al màxim el sistema anaèrobic i intentar pujar una mica el llindar (un total de 11km). Pel que fa al dijous, vam sortir a còrre 8km, per tal d’estirar una mica les cames i aquest divendres i dissabte ens els hem agafat de descans, ja que volem estar fresquets per diumenge!!!
Degut al perfil de la prova, estem bastant segurs que serà una trencacames alternant pujades i baixades d’alta intensitat, però els resultats dels anys anteriors ens fan pensar que és una cursa molt ràpida, degut al nivell dels participants, ja aque aquests han d’estar obligatòriament federats pk està en joc la copa valenciana.
Un cop acabada la cursa i cap a la 13 del mig dia del diumenge, en arribar al poble ens espera una Calçotada, que en poques paraules l’únic que puc dir, és que tot el que perdrem de ben segur que ho tornarem a recuperar.

Finalment només dir que almenys per la meva part (F) i també crec que per la d’Agus, els nervis estan a “flor de piel”, ja que portem molts mesos sense competir i a més en una cursa d’aquestes característiques. El que si us puc ben assegurar és que de ganes no en faran falta, a vore si tenim un bon dia i la podem guanyar, jejeje (aquí m’he passat, però és que una mica d’humor sempre és bo).