El Negrell

Com cada any, la Penya Ciclista Montsià organitza la sortida al Negrell per al pont de la Constitució. Per a mi, era la segona vegada. L’any passat hi vaig anar i després de l’experiència, no tenia cap dubte de que repetiria.

Així que el dijous dia 6, a les 8 del matí estàvem a la plaça Catalunya d’Ulldecona preparats per marxar cap a Fredes (natros en cotxe, encara que pel camí vam trobar-nos una sorpresa). A diferència de l’any passat, el dia es llevava esplèndid i això mos va fer anar més animats cap a dalt.

Conforme anàvem pujant, la temperatura anava baixant i jo estava més content d’haver-me endut bastanta roba a la bossa i d’estrenar les fundes per als peus. A la meitat de la pujada a Fredes, vam trobar-nos la sorpresa que us explicava abans, un mallot de campió del mon dalt d’una bici en Pablo pedalant. Havia sortit sol del poble fins a l’embassament, havia deixat el cotxe per pujar en bici fins dalt, per poder baixar més tard el Portell. Segur que ell no notava que cada vegada feia més fred.

(Per continuar llegint, fes clic a l’enllaç del títol)

Agus Juan-Camps