Benvinguts

Aquest és el primer post d’aquest bloc i per tant, ens toca fer una mica de presentació del mateix. El bloc neix com un complement a la nostra pàgina wiki: SudActiu.wetpaint.com, i ens servirà per comentar les novetats que anem introduint a la pàgina web i per comentar notícies que vagin apareixent i que consideréssem interessants.

Per a aquells que no conegueu la nostra pàgina, és tracta d’un lloc web orientat als esports outdoor; MTB, curses de muntanya, marxes, esquí, etc. Intentarem anar comentant les activitats que anem realitzant i, al mateix temps, introduir articles més tècnics sobre entrenaments i materials. També tenim una secció amb diferents utilitats que poden resultar interessants així com un calendari i un espai destinat a organitzar i quedar per a fer activitats. A més a més, estem oberts a afegir qualsevol cosa relacionada amb aquests temes.

Per últim, ens queda presentar-nos a natros. Som un grup de joves a qui ens agrada sortir a gaudir de la natura buscant sempre un puntet de diversió i disposats a, suar si fa falta i experimentar pujades d’adrenalina intentant evitar al màxim els cops i les rascades. Si entreu a la pàgina web podreu vore les nostres cares mentre fem allò que ens agrada.