7 Comments

 1. És a les 9 al pavelló nou, dalt del camp de futbol. Esperem que no plogui molt, en principi igualment sortirem faci el temps que faci, però si la cosa es complica molt tornaríem abans del previst o faríem algun canvi en el recorregut.
  Fins demà!

 2. Ja ho tens a la pàgina principal en color verd. Cliques a sobre, te’l descarregues i el pots portar a l’escola o a l’edifici d’esports o enviar-nos-el per correu electrònic i ja podràs donar per feta la mini-inscripció!!!

 3. On es fa la inscripció a la Mini Cursa infantil? No ho trobo enlloc, o no ho sé trobar…

 4. Un dubte, a l’agenda de l’ajuntament diu que per a la Mini Cursa infantil la inscripció també és a la web sudactiu, però no ho trobo només veig la inscripció per als grans. Podeu publicar l’enllaç d’on hem de fer la inscripció?

  Gràcies,

 5. Ja hem actualitzat la web de la cursa (cursa.sudactiu.com) i podeu fer les inscripcions i consultar totes les dades allí.

  Salutacions!

 6. seguin el link n o m´es possible fer inscripció a la cursa…si fem ingres podeu facilitar mail on fer-vos arrivar comprovant?

  Gracies!

Deixa un comentari