4a Volta a Catí

Cap de setmana a tope amb dues curses de renom on els Sudactius s’han dividit segons conveniències i horaris (Catí i Falset)

Respecte la volta a Catí de 22kms i +1100m, poca cosa a dir, organització perfecta, tant per horaris, com per marcatge, avituallaments, recorregut, animació de la gent, … I una bossa del corredor completa amb una mica de tot.

Pel que fa als resultats dels nostres corredors va haver de tot, començant per un Agus estelar (16è 2:03:46), un Mingo solidari ja que al final als últims 2 kms em va esperar (Feliu) 2:24:24 . S’ha de dir que el tio quan toca l’asfalt es transforma i diràs que acaba de començar a córrer. Seguidament va arribar Floren (2:26:32) anant de menys a més (el dia que no parle amb la meitat dels participants que avança, estic segur que baixarà almenys de 10 a 15 min de cursa, tot i això s’ha de dir que relacions públiques Floren necessita parlar per poder córrer, :o)!  A pocs minutets va arribar Albert (2:33:26) i al cap de 15 minuts Vicent Veritex (2:47:19) i Cristian (2:50:17) lo del Mas de Barberans. Bons resultats per ser la primera cursa després del parón estival i tenint en compte que tots vàrem baixar de les 3 hores.

També m’agradaria fer especial menció a un amic del Trail CER Sénia que està a un nivell brutal, Joel Garcia (7è 1:56:20), si segueixes a aquest ritme, aviat et veurem dalt de tot del calaixó!!!

Crònica de l’Organització Classificacions