Cursa de Bítem

Pues ja puc dir que he quedat el primer del poble a una cursa, com que vaig anar sol. Pues això vaig anar sol a Bítem, i per lo bon circuit i la bona organització que havia no érem massa gent, la penya devia estar de pont.

Vàrem començar puntuals, com he dit abans un bon circuit, amb pujades no massa fortes i baixades bastant tècniques, prou ràpid, Vaig començar molt bé, en bones sensacions, però pel km 15 o 17, la calor em va passar factura, jo no vaig massa bé en molta calor, i feia una calda que “no veas”, vaig acabar un poc tocat (bé bastant tocat) i els peus llagats.

Però al final ens van recompensar deixant-nos banyar a la piscina municipal, quin gust banyar-te desprès d’una cursa en la que vam patir tanta calor.

Per a qui tingui la idea d’anar a la cursa del llop que agafigue una bona gorra i Camelback, pq a les 2 de la tarde: “ no em vull imaginar la que caura”.

Link de la Cursa

Salut

Vicent Vericat

2 Comments

  1. Molt bé Valent! En esta calor la veritat es que no apetix estar per n’estes soleguines! I molt bé per a haver fet la cronica!!

  2. Ei, enhorabona pel gran resultat … primer Sudactiu!!! … vas guanyar a Dani Itarte!!! … se van notant los entrenos, eh? (je je)
    Va en serio, enhorabona Vicent!!!
    Jo segurament faré la del Llop … avui he parlat en lo Peixo pa que me dixe la cuba gran 🙂

Deixa un comentari