Notes del 14-15 de Maig

Per què es deu dir la “Cursa del Vent” vaig pensar? … només baixar del cotxe vam tenir-ho clar … vaya vent que va fotre tot el matí!!!

En aquesta ocasió només dos Sudactius (Carlos G. i un servidor) vam prendre la sortida. La cursa estava molt ben definida: 3 pujades (la segona la més llarga) i 3 baixades. Vam sortir xino-xano amb l’objectiu d’arribar prou sencers a la tercera per a no patir massa. La primera pujada a la Bassa de Ganduls ens va sorprendre a tots ja que era molt dura.

Després una baixada molt picadeta, una planejadeta i a començar a pujar el Farrubio, que era el gegant del dia. Una pujada llarga però molt neta, quasi tot sendera bona … suposo que els cracks de davant devien pujar corrents … els altres vam pujar caminant i així vam poder gaudir del paisatge (je je). Després venia una gran baixada, combinant sendera, tartera, arrossegadors, …, especialment recordo la tartera que es podia baixar patinant, tot i que jo ho vaig fer amb precaució (sóc un cagat, que hi farem).

I sense voler ja estàvem pujant el Penyaflor. Crec sense cap dubte va ser la pujada més dura de les tres, tant per ser l’última com pel seu gran desnivell. Fins aquí Carlos i jo havíem fet la carrera junts, però aquí vaig patir molt la duresa de la pujada i no vaig poder aguantar el ritme de Carlos. A continuació havia una baixadeta també tècnica i ja després l’arribada als Reguers.

És una cursa preciosa, jo la definiria com una “mini-Alfara” ja que em va recordar a la crònica d’Agus “les pujades són pujades, les baixades són baixades i totes elles diferents”. Doncs si, en una escala més petita, la Cursa del Vent també és així.

Finalment voldria fer una crida a la mobilització de tot el sudactivisme per a tractar de mantenir el 4t lloc de la classificació per equips … Coll de l’Alba està només a 32 punts!!! Dani Itarte, torna a l’equip del teu poble, torna a les arrels!!! (je je)

Floren

Link:  CURSA DEL VENT (Classificacions)

ULTRA TRAIL BARCELONA

A la espera de la resolució, però Lluc Maresma 3er General.

Classificació de la UTBCN:

” La classificació de la UTBCN està sent discutida pel Comitè de competició.
Aviat us farem arribar la resolució. “

7 Comments

 1. De moment tenim un entreno colectiu diumenge; floren, Carlos, Albert i jo, a vore si algú mes s’anima

 2. Ens veiem a Amposta, fieres…
  I bé pels entrenaments col·lectius, … a poc a poc… pareixerem un bon club de running-trail…

 3. Sí Encarna encara estic mig fotut d’un lligament del genoll. A veure si per al juny puc tornar a debutar, però ja vorem. Aquesta setmana he començat a corre…
  Ah i tant tu com Albert ja no podeu faltar a cap cursa si volem seguir lluitant per la quarta plaça pq hem penso que la meitat de punts de l’equip són vostres!!!!

 4. Per cert Feliu, a tu que et pasa?? encara estas tocat del genoll?

 5. Molt bona cronica Floren! Menos mal que vau fer representació de Sudactius!! Albert i jo, encara que paregue mentira, mos vam donar un descans, de quan en quan va bé! Ara a per Paüls, i a vore si la nit abans, el Barça mos dona una alegria i se mos fa la cursa més amena. Estic d’acord en que s’ha de lluitar per mantenir la 4a posició per equips, per la meua part, i sino hi ha cap contratepms, vull fer Paüls i Amposta, aixo ja son puntets de xica que en donen un munt, i a vore si som un bon grupet i podem seguir sumant, i sobretot, si ve LLuc!!

 6. Felicitar també al que ha fet el montatge de les dues fotos amb els temps i el nom de la cursa. Jo també en vull una així, pareixeu dos professionals!!!

 7. Bona crònica i bona cursa Floren i Carlos sobretot pq ara feia una temporadeta que estaves de paron. Que poc ho entenen els primers que nosaltres pugem caminant per veure el paissatge i disfrutar de les vistes. S’ha de fer turisme de la zona que per això paguem, jejeje.
  Estic totalment d’acord amb tu. A veure si ens posem les piles (m’incloc) i podem lluitar per la quarta plaça del circuit que està molt disputada i de fet és la que dona entrada a la champions league!!!!!!

Deixa un comentari