II Cursa d’Alfara

Segurament com l’any passat, la cursa d’Alfara serà una de les que haurà tingut menys participació, però també com l’any passat, serà un dels millors recorreguts de l’any. 3 pujades llargues i dures, 3 baixades diferents  i per a tots els gustos, paisatges molt bonics (avui la boira no ens ha deixat assaborir-los tots), llocs increïbles i muntanya, molta muntanya. És una cursa de les que tots els corredors de muntanya hem de fer alguna vegada, perquè té tot el que ha de tenir, inclosa certa duresa.

Feta aquesta introducció, dir-vos que hem estat quatre els SudActius que hi hem anat. D’una banda, Encarna i Albert, que no fallen cursa i que han fet la cursa junts, patint quan tocava i aconseguint una tercera posició absoluta d’Encarna. Aprofito que faig la primera crònica de grup de l’any per felicitar-los als dos, no només han fet el pas definitiu a les curses, sinó que després de la marató i d’avui estic segur que no li han de tenir temor a cap cursa.

De l’altra banda, està Lluc. Ell no estava molt segur, però jo he agafat la càmara de fotos perquè sabia que avui feia podi. Està en un gran estat de forma i només una desgràcia podia evitar un gran resultat. Al final ha patit diverses desgràcies; caigudes, una coladeta a un lloc on el marcatge no estava massa clar i l’enrabiada que això suposa, però igualment ha aconseguit arribar al podi absolut (tercer) després d’una gran remuntada final. Un plaer sempre compartir curses en ell!!

Per acabar, estava jo, que de moment estic entrenant poc i competint menys però que, pel que sembla, encara em queda una mica de ritme a les cames. La veritat és que la cursa m’encanta i la distància em va molt bé. Ajuntant-ho tot, m’he trobat en una cursa segons el previst, anant de menys a més, recuperant posicions lentament i arribant al tram final pletòric d’ànims (abans d’aquest tram final, m’he perdut al mateix lloc que Lluc i si no me l’arribo a trobar de cara encara estaria corrent per allí). Per desgràcia, tot i estar pletòric d’ànims, els músculs no han pogut aguantar i uns forts calambres prop del final m’han obligat a baixar el ritme i no jugar-me-la per poder acabar. En aquell moment anava en Lluc i crec que hagués pogut arribar prop d’ell..Però les curses són així i al final, sols arribar al lloc que et pertoca.  A més, estic molt content amb el resultat (sisé), no m’ho esperava gens i ha estat la cirereta a un gran dia de muntanya, companyerisme i bon rotllo.

Ah, al final hem tornat a tenir amanida i fideuada (molt bona) com l’any passat. Sona a clàssic perquè la gran majoria de curses del circuit ho fan, però la forma com ens tracten les organitzacions de les curses és genial, hem de ser conscients de la sort que tenim de poder gaudir d’aquest nivell de curses a les nostres terres.

Ja teniu aquí les classis i les fotos, n’anirem afegint quan n’anem trobant més.
FOTOS

CLASSIFICACIONS NOSTRES
 

1 ALBERT GINE CID UEC TORTOSA 03:05:34 ROQUETES 00:00:00
2 RAMON CURTO GEIRA TRAIL CER LA SENIA 03:13:18 TORTOSA 00:07:44
3 LLUC MARESMA FELIPO CEU SUDACTIU 03:27:23 ULLDECONA 00:21:49
4 NICOLAE CARABA TRAIL CER LA SENIA 03:27:49 PAULS 00:22:15
5 IVAN TISCAR MATHEU TRAIL CER LA SENIA 03:28:19 LA SENIA 00:22:45
6 AGUS JUAN-CAMPS CASTELL CEU SUDACTIU 03:29:15 ULLDECONA 00:23:41
75 ALBERT PALACIOS BERNAD CEU SUDACTIU 05:20:03 ULLDECONA 02:24:29
1 ELENA FERRERES SEBASTIA UEC TORTOSA 04:13:15 TORTOSA 00:00:00
2 ANA BELEN BALAGUE CASTELLS UEC TORTOSA 04:26:38 CAMPREDÓ 00:13:23
3 ENCARNA GAMEZ TORRENT CEU SUDACTIU 05:30:02 ULLDECONA 01:16:47

 

 

Agus

6 Comments

 1. Moltes gràcies a tots, ens ho vam passar genial i segur que l’any que ve tornem, aquesta és de les bones. Jordi, cap problema per lo de les cintes, són coses que passen a les curses i al final és casi impossible evitar-ho, no en teniu la culpa.
  Segur que me’n recordava de les vostres muntanyes, després de descobrir-les l’any passat hi tornaré sempre que pugue.
  I sí Feliu, lo del Top 10 no inclou Alfara, que ja és la meua cursa preferida, en 2 sisenes posicions. Ja coincidirem ja, que poquet a poquet anirem augmentant el ritme.

 2. Ei gent vaya com esteu!!! Tant us fa 20, com 30, com 40, … Felicitats a tots i totes i ara només falta esperar alguna primera posició pq veig que el podium ja va sent massa habitual.
  Vinga màquines a veure a quina cursa podem coincidir un bon grupet de Sudactius i fotem després un dinaret que ja toca.
  Agus retorno i casi podium ha trencat la maldició del top 10! Ara ja saps el que toca…

 3. Des de la Cursa de Panxampla volem donar les gràcies a tots els Sudactius que ens vau fer l’honor de participar-hi. Moltes felicitats als 3 podis aconseguits. Sentim la confusió al tram de la tercera baixada abans del Toscà, intentarem millorar. Espero que la mà de Lluc es millore ràpidament, venia fent molt bones curses i ha demostrat que està fortíssim, un 10 per ell. I per tu Agus, com no, una altra vegada entre els sis primers i amb l’entreno que feies últimament això és… impressionant, pareix que el teu cos es recordava encara de les muntanyes d’Alfara i t’ha donat un plus d’energia. Quien tiene retiene Agus. Un 10 per tu també. I com no, us esperem amb els braços oberts per l’any vinent. I no podia faltar la meva felicitació per Encarna i donar-li les gràcies per la seva participació. Salut!!!!

Deixa un comentari