GR92 NON STOP

Ei gent mireu que s’han proposat fer quatre catalans per aquesta setmana santa. Penseu que el final del recorregut és a Ulldecona i baixaran pel Mas de Comú. Es pot fer una rebuda al poble o baixar amb ells des del Mas de Comú o, … Aneu escribint comentaris sobre possibles idees i a veure si la gent s’anima i al menys se’ls pot fer una mica de pinya i rebuda pel poble.

Us deixo aquí un escrit de monrasin i la web on podeu fer el seguiment:

Casi nada el reto que se han propuesto estos 4 ultrafondistas Catalanes.

Ni más ni menos que recorrer los 600 km del literal catalán que separan Portbou, en la misma frontera francesa, de Ulldecona, fronteriza con la Comunidad Valenciana.

Para este reto seguirán el recorrido del GR92.

El GR92 es un sendero de gran recorrido que forma parte de una gran ruta europea, la E10, que parte de Rusia y llega hasta Gibraltar.

A su paso por Cataluña se llama GR 92, en conmemoración de las Olimpiadas celebradas en Barcelona en esa fecha, aunque realmente el GR se inauguro en el año 1986.

El recorrido del que estamos hablando tiene un kilometraje de unos 600 km y el desnivel positivo ronda los 14500 m.

Nuestros amigos tienen previsto hacerlo en 6 días, comenzando el 16 de abril y finalizando en Ulldecona el dia 21. La media sale fácil: 100 km por día.

Y estos son los hombres: MANOLO REAL, JUAN CARLOS ESCUTÉ, PACO ROBLES ADÁN y JORDI BELLART. Llevarán un equipo de asistencia compuesto por un par de amigos y una auto-caravana. Entre los 4 ultrafondistas has completado 450 carreras ultras. Como curiosidad y a ojo, que no lo recuerdo bien, creo que Paco Robles ha terminado en 6 o 7 ocasiones la UTMB.

Pero lo más importante de esta aventura es, sin lugar a dudas, el estandarte bajo el que van a realizar dicha hazaña. El Estandarte de OBRIR-SE AL MÒN. Por las personas autistas:

“Esta vez queremos darle un sentido práctico a tanto esfuerzo y vamos a intentar compaginar el seguir igual de ilusionados en hacer lo que mejor sabemos hacer, correr, con la aportación de un poco de ayuda a personas autistas. Esta ayuda será canalizada a través de la organización Obrir-se al Mòn”.

http://gr92nonstop.blogspot.com/

El dia d’arribada encara no és segur, dijous nit o divendres, ja que han sofert algun imprevist, algo normal si es vol recorre una distancia tan gran.

La penya ciclista estan al dia de tot i també volen fer algo!!! Va que això ja està aquí.

26 Comments

 1. hola colla moltes gracias per acompayarnos al gr 92 una abracada del rustik

 2. Ok Encarna ja et pegaré un truc a veure si ens podem parlar. k vagui bé!!!

 3. uffffffff a les 5 del mati???? i plovent, jo casi k us esperaré a la plaça. Encarna portaràs el mòbil damunt???

 4. A les 5:15 a La Mera, Carlos també ve: som Encarna + Albert + Carlos + Mingo + Floren confirmats, no? … pendents Celia, Ramon,…

 5. Ok gent! Albert i jo vindrem. Mos posarem xubasquero i avant!
  Pos Mingo, anem en lo teu cotxe, i despres de l’arribada ja anirem en lo nostre cotxe a buscar el teu. Ms veiem a les 5.15 a la mera!

 6. ei gent!!!! molt bona idea, va que igual m’animo. A quin hora i lloc surten d’Amposta?? 20ga ja direu. Salut!!!

 7. Bueno gent que vaigue bé la travessia!!! Gran detall això d’acompanyar-los, jo tinc el genoll fotut i encara no puc fer res, si d’això faré cap a a la plaça per veure l’arribada.

  Sort per demà!!!

 8. Bé, ja vaig dir jo que mos xoparíem…
  Demà a les 5:15 intentaré estar a La Mera; Carlos G. va dir que també vindria, Cèlia igual ¿?… Bé caldrà pensar en com baixem… jo si de cas agafaria el cotxe i el deixaria a Amposta, no?
  Parlem-nos…

 9. El posible aiguat que ha de caure demà, fará canviar els plans?

 10. ACABO DE PARLAR AMB ELLS ARA MATEIX (DIJOUS 12:50). ESTAVEN PASSANT PER HOSPITALET DE L’INFANT. EN PRINCIPI TENEN PREVIST MANTINDRE L’HORARI PREVIST.
  ARRIBADA AQUESTA NIT A AMPOSTA, DORMIR 3-4 HORETES I A LES 6:00h SORTIR CAP A ULLDECONA.
  EL LLOC DE SORTIDA NO EL SABEN. EL SABRAN AVUI A A LES 12h DE LA NIT. JO LI TRUCARÉ I HO ESCRIURÉ AQUÍ AQUESTA NIT.
  VAN A 5 km/h, ÉS A DIR, TROTANT-CAMINANT. ESTAN JA BASTANT CASCATS I DIUEN QUE TOTHOM QUE CAMINI PER MUNTANYA ELS POT SEGUIR.
  PER TOTHOM QUE LLEGEIXI AIXÒ US ANIMO A VINDRE A AMPOSTA O A ESTAR A LA PLAÇA MAJOR D’ULLDECONA DEMA DIVENDRES SANT A LES 12:00 DEL MATÍ.
  PER ALS SUDACTIUS QUE VULGUEN VINDRE A AMPOSTA, PODRIEM QUEDAR A LES 5:15 A LA MERA (NO SÉ SI LA BELLOTA ESTARÀ OBERTA A ESTA HORA).
  ADÉU.

 11. Bon dia, m’espero una mica per trucar. Ho faré cap a la 1:00 així actualitzaré la seva última hora. Encarna els preguntaré el ritme, però crec que serà suau. Fins ara.

 12. Vale! Ja estic al dia! Ja vaig fent difusió. Mingo, i si a la radio llegixen l’escrit de Floren a l’hora de les noticies??
  Una pregunta, van caminant o corrent desde Amposta a Ulldecona?

 13. Mai perdut tant de comentari! Com hem quedat??? Jo m’apuntooo!

 14. Buenas, després de la decepció de la Copa del Guei i vore les llàgrimes de Shakira … m’he dedicat a enviar el nostre “comunicat” a mitjants i demés penya que se m’ha posat per davant (poseu-ho tots als vostres Facebooks, és una bona opció).
  Demà al matí (cap a la 1:00 del migdia) trucaré a Manuel (un dels corredors) per concretar horaris, a continuació publicaré un altre comentari aquí amb la seva resposta.

 15. Ei gent em pareix tot perfecte. Quan vaig fer l’escrit no em pensava que tindria tan ressò, però crec que és una bona manera de solidaritzar-mos en un acte d’aquestes dimensions.
  Demà quedem amb horaris i finalment des d’on els podem acompanyar!!!

 16. Per mi molt OK !!!
  Ho penjo al Facebook de Sudactiu i li envio a RTVU (Josep Maria Forné).

  D’acord ???

 17. Què us sembla això? (Mingo, Encarna) Si us sembla bé ho començo a enviar als mitjans.

  GR92 NON STOP
  4 ultrafondistes catalans estan corrent els 600 km del litoral català que separen Portbou, d’Ulldecona, seguint el recorregut del GR92. El recorregut són 600 km i amb un desnivell positiu de 14.500 m aprox.
  Els corredors tenen previst fer-ho en 6 dies, començant el 16 d’Abril i acabant a Ulldecona el dia 21, o sigui fent uns 100 km per dia.
  Els seus noms són: MANOLO REAL, JUAN CARLOS ESCUTÉ, PACO ROBLES ADÁN y JORDI BELLART. Portaran un equip d’assistència format per dos amics i una autocaravana. Entre aquests ultrafondistes han completat 450 carreres ultres, destacant entre elles l’Ultra Trail del Montblanc.
  Tot i això, el més important d’aquesta aventura és que porta el lema OBRIR-SE AL MÒN. Por las personas autistas: “Esta vez queremos darle un sentido práctico a tanto esfuerzo y vamos a intentar compaginar el seguir igual de ilusionados en hacer lo que mejor sabemos hacer, correr, con la aportación de un poco de ayuda a personas autistas. Esta ayuda será canalizada a través de la organización Obrir-se al Mòn”.
  http://www.gr92nonstop.blogspot.com/
  A hores d’ara, el Divendres Sant 22 Abril tenen previst sortir d’Amposta a les 6:00, recórrer el GR92 direcció Ulldecona, passant pel Mas de Mata Rodona, el Mas de Comú, etc., i arribar a Ulldecona a les 12:00 del migdia (aprox.)
  Des de CEU Sudactiu d’Ulldecona us volem animar a què doneu suport a aquest important esdeveniment de les següents formes:
  1) fent-ne la major difusió possible,
  2) acompanyant als corredors en l’ultima etapa (des d’Amposta o algun punt intermedi)
  3) rebent als corredors a Ulldecona al final del seu llarg recorregut.
  A la web http://www.sudactiu.com us anirem informant de les novetats i actualitzacions d’horaris.
  CEU SUDACTIU – ULLDECONA

 18. Floren,… jo ho ficaré al Facebook se Sudactiu la convocatoria, que Feliu no té Internet avui. Uffff… Al final mos xoparem i tot esta setmana santa… conteu amb mi per venir d’Amposta a Ulldecona…
  Sou uns crk’s

 19. JA HE CONTACTAT!!!! M’acaba de trucar Manuel Real, que és un dels corredors i que ara no corre perquè té un dit del peu fotut, m’ha dit que li sembla genial tot el que vulguem fer. Els podem acompanyar i, sobretot, agrairan molt que la rebuda sigue potenta. Ells tenen aparaulada a TV3 comarques a l’arribada.
  El seu plan a hores d’ara (dimecres 17:00) és arribar avui a Salou-Vilaseca, demà dijous arribar fins a Amposta i dormir allà, i lo divendres sortir a les 6:00 d’Amposta i arribar a Ulldecona cap a les 12:00 del migdia (això pot canviar en funció d’imprevistos).
  Llavors, jo proposo vàries coses i a vore que es pot fer:
  1) fer difusió a tope del tema, jo si voleu faig mitjans de comunicació (teles, ràdios, diaris, …), i algu altre (Encarna?) difondre-ho per la web (Facebook, blogs de trailers, runners, …)
  2) acompanyar-los des d’Amposta, Mata Rodona, cadascú d’on vulgui,
  3) intentar convocar el major nombre de gent possible a l’arribada al poble,
  jo com he dit faria difusió als mitjans i m’agradaria anar a Amposta per acompanyar-los fins aquí, per montar la resta de coses s’accepten voluntaris,
  estaria bé també escriure com un “comunicat” que ens serviria per enviar-lo a tot arreu, el començo a escriure jo si voleu i el penjo a un altre comentari, ja me direu que us sembla … (estic de vacances, es nota no?)

 20. Hola de nou, he entrat al Blog i els horaris teorics són http://gr92nonstop.blogspot.com/p/el-reto.html però van en retard. També parla de contactar amb ells per telèfon http://gr92nonstop.blogspot.com/p/como-vamos.html però no els he trobat.
  Jo els he posat dos comentaris a la pàgina principal per a veure si contacten amb mi http://gr92nonstop.blogspot.com/2011/04/hemos-alcanzado-el-ecuador-de-nuestro.html
  Quan sapiga més coses ja us diré algo, però esteu al tanto perquè això hauria de ser demà dijous al tard o divendres al matí … ja voreu ja, la penya de processó al Calvari i natros per allí al mig corrent 🙂

 21. Ok Floren! Pos ja etsem en contacte, però com mon anterarem de quin dia i a quina hora (aporx.) arriben??

 22. Jo m’apunto també. Crec rebre’ls a la montanya (Mas de Comú) i acompanyar-los fins al poble (si és que fan aquest recorregut) seria genial.
  Un altra cosa seria avisar a la premsa per a què se’n fes ressó: ràdios, teles, diaris, …

 23. Dijous treballo tot el dia, però si és de nit o divendres m’apunto al que sigue! Els hem de fer una gran rebuda!

Deixa un comentari