A La Sénia… Fageda, Pi Gros, Pallerols,…

El diumenge varem ser molts sudactius que ens varem desplaçar a la Sénia, uns per fer la Marató, altres per fer la marxa i els familiars i amics que sempre intenten estar en el moment de l’arribada per donar-mos els darrers ànims; sempre ajuda veureus. Moltes cares conegudes, molts amics, ambient increïble; sincerament, crec que els falduts ens sentim com a casa en aquesta cursa. La marató va ser molt pareguda a la de l’any anterior; ens varem portar pels millors paisatges que ens podien ensenyar; la marxa crec que devia ser molt bonica de recórrer, dissenyant un itinerari atractiu.

Nosaltres els de la marató varem tenir una de cal i una d’arena: lo bo: el cinquè lloc absolut de Maresma i el pòdium d’Encarna; el que no ens va anar tan bé: les caigudes que varen tenir Paco i Floren a la marató i Sónia a la marxa; no estem acostumats a prendre mal, no obstant esperem que es recuperin tots tres lo abans possible.

A la marxa veren participar les dos maratonianes: Cèlia i Dolors, Sònia, Neus Vidal, Neus G., Nelo, Guillermo C., Dani R., Pere N., Javier i Josep Torrent, Ruiz i el seu fill,… bé i més que no vaig poder veure. Fotos_Feliu_Ferré

Us deixo les classificacions i algunes imatges de l’arribada; tot i el que varem patir, sens veu prou feliços en els darrers metres de la marató.

Link Marató Fageda 2011

Classificació Masculina

1 GINE CID, ALBERT UEC TORTOSA SM 3:43:46
5 MARESMA FELIPO, LLUC CEU SUDACTIU SM 4:05:21
32 VIDAL SORIANO, DOMINGO CEU SUDACTIU SM 4:47:17
51 GABALDA CURTO, CARLOS CEU SUDACTIU SM 5:06:45
63 CALLARISA GAVALDA, RAMON CEU SUDACTIU SM 5:19:29
73 MARINE OLLE, PACO CEU SUDACTIU MM 5:27:19
73 SALES VILALTA, FLORENCI CEU SUDACTIU VM 5:27:19
90 VERICAT FERRE, VICENT CEU SUDACTIU SM 5:40:20
120 PALACIOS BERNAD, ALBERT CEU SUDACTIU SM 6:43:58
121 OLLE FLORIDA, MANEL CEU SUDACTIU VM 6:44:01

Classificació Femenina

1 FERRERES SEBASTIA, ELENA UEC TORTOSA VF 4:55:00
10 GAMEZ TORRENT, ENCARNA CEU SUDACTIU SF 6:44:02

Recordar-vos que aquest passat diumenge també es va celebrar el I TRIATLÓ DOBLE OLÍMPIC TERRES DE L’ EBRE; que constava de 3000 Mts. Natació, 80 Km. Ciclisme i 20 Km. Cursa a Peu i varem tenir 3 representants falduts:

POMADA ANTICH, JOSEP M.     5:08:10 (N-48:41 C-2:35:01 R-1:44:28) 45è General – 3er Categoria

FERRE CELMA, ORIOL    5:35:14 (N-59:31 C-2:52:25 R-1:43:18) 100 Gral. – 26 Cat.

NOFRE ROMERA, DOMINGO 6:03:12 (N-1:01:56 C-3:06:47 R-1:54:29) 142 Gral. – 12 Cat.

Sensacions de Mingo Nofre: “Va ser lo meu debut i la veritat va anar millor de lo esperat.
Estava molt nerviós, ni punt de comparació en cap altra cursa, per la natació, per les distàncies, etc.
Però al final vaig acabar que era l’objectiu marcat.”

Felicitats Cracks !!!

MNG

2 Comments

  1. Per a mi va ser la meva primera marató i estic contentíssim d’haver-la acabat. Vaig còrrer a un ritme suavet perquè volia arribar al final prou sencer i ho vaig aconseguir. L’únic les cames, que a partir del km 30-32 em van començar a fer mal … a la baixada de Pallerols vaig patir molt, va ser el pitjor tram per a mi.
    La meva caiguda va ser de xiste, m’adelanta un canareu baixant al Racó del Tabac i li cau la gorra davant de mi, no se m’acut un altra cosa que acoxarme a arreplegar-li … clar en baixada, en pedres, me’n vaig anar cap avant, vaig rodar per enterra i vaig frenar quan lo cap (front) va trobar una pedra. Un bon “chichón” i torne-m’hi que no ha segut res 🙁

  2. Felicitats a tots i a totes, maratonianos i marxeros!!! Vaya bons resultats, i sobretot l’enhorabona pel més important que és acabar-la. Maresma veig que estas a tope, rosant els podiums de la general, Mingo ja et podem dir que t’has tret la espineta de la muntanya i ara ja no val l’excusa de les pujades, baixades i histories, quan un està fort està fort en tot, muntanya, asfalt i lo que le den. Gabaldà ets un diesel, segur que més quilòmetros no t’haguessen importat i Ramón impressionant, primera marató que fas i vaya temps (sense paraules). Dels altres ja m’han contat que Floren i Paco van sofrir una caiguda, espero que no sigue res i Vicent, Encarna, Albert i Manel per ser la primera molt bé!!!
    Esta tarde o demà penjaré els fotos dels de la marxa al face, que també vam tenir bona respresentació i bons resultats sobretot en les fémines que estan a tope i en lo fill de Ruiz que promet i molt!!!

Deixa un comentari