Sant Silvestre 2010

ÚLTIMA HORA: ENTREGA DE DORSALS A LA SORTIDA (PLAÇA DE L’ESGLÉSIA) DE 16:00 A 16:45!!!! SIGUEU PUNTUALS.

S’acosta el final d’any i quina millor manera de celebrar-ho que fent una mica d’esport. A Ulldecona cada vegada hi han més runners, i per això no podia faltar una Cursa Sant Silvestre. Aquest any serà la primera edició, i constará de dos recorreguts urbans, un curt que serà per a menors de 14 anys, i un altre de 3 km per a adults. La sortida del recorregut serà a la Plaça de l’Església a les 17h per als menors, i a les 17.15h per als adults.
Les inscripcions es farán a la Caixa de pensions d’Ulldecona o al bar del Parc de Nadal d’Ulldecona. Haureu de donar, nom complet i any de naixement. S’hauran d’abonar 2 euros quan es faci la inscripció per al circuit d’adults, aquests diners serviran per a comprar els obsequis que l’organització regalarà per remarcar el caràcter nadalenc i popular de la cursa i per al petit refrigeri final per celebrar el final d’any i demanar un feliç 2011. La prova per a menors será gratuita.
Com serà un recorregut urbà, es prega no correr per les voreres, per tal de facilitar a la gent del poble que les pugui utilitzar mentres duri la cursa.
Per a fer la cursa més divertida és demana que porteu alguna complement de disfressa, per acompanyar al que us regalarem natros.

No vos passeseu amb els torrons que el 31 ja el tenim aquí!
Us esperem!

Cartell

Per als que sou o esteu fora i no us pugueu inscriure, podeu deixar-nos un comentari aquí o a la pàgina de Facebook dient-nos el vostre nom i us podreu acabar d’inscriure el mateix dia 31. És molt important que ens digueu que voleu participar per a poder tenir obsequis per a tots.ç

Important: Si algú no pot correr i vol col·laborar estan a les cruïlles, taula d’arribada, controlant el trànsit, … que ens ho faci saber via email o a algú dels organtizadors.

Gràcies a tots i a totes i Bones festes!!!

8 Comments

 1. Ok Xavi ja ho tenim en compte, el mateix ja acabarem de completar l’inscripció.

  Saluts i ens veiem el divendres.

 2. Hola soc Xavi Queral.Vull partisipar a la cursa de S.Silvestre. Si voleu ferme la inscripció i ja la pagare el dia de la cursa. Gracies

 3. Hola Paula,
  La curta és una volta d’un quilòmetre i la llarga són 3 voltes, per tant 3 quilómetres. En el teu cas si que la pots fer en patins tant la curta com la llarga, però l’únic que has de tenir en compte es que no puntuaràs, és a dir, no tindràs opcions de trofeu ja que la cursa és a peu.
  De totes maneres tu mateixa, si la vols fer patinant per nosaltres cap problema, l’important es participar i passar un bon moment.

 4. Us volia preguntar si el dia de la cursa podria fer la llarga tot i que soc menor d’edat.

  Però la faria en patins,i dos amiges mès.

  puc venir? si es així suposo que he de pagar.
  També voldria saber, que la curta de quants km són.

 5. Jo m’apunto, però hasta lo dijous per la nit no estaré pel poble. Reserveu-me una plaça i ja passaré pel parc de nadal lo mateix dia 31.

  Moltes gràcies.

 6. Ei Floren la gran festa la montarem segur, siguem poca o molta gent. L’objectiu es acabar l’any fent el que més ens agrada i amb la gent que tantes hores juntes hem entrenat. Ens veiem en 4 dies.

  Gerard, pel cotxet cap problema. Cadascú és lliure de fer-la com vulgue. Sort i això si apuntat al parc o a la caixa.

 7. ei bon nadal a tots us volia preguntar si a la Sant Silvestre es podria anar acompanyat de un cotxet de bebe disfresats aixo siii¡¡¡¡¡

  gracies

 8. A vore si s’apunta molta gent i fem una gran festa. Algun canareu m’ha dit que igual també pugen alguns … ara, que lo d’anar disfressat ja pot ser la pera!!! BON NADAL!!!!

Deixa un comentari