…. i ja ha passat!!!

Tant de patiment, tant de treball, tants nervis, tantes trucades, tants de viatges i tants petits moments especials han valgut la pena. Des de l’organització ens hem quedat sense paraules, no sabem com explicar el que vam viure ahir. Veure’us a tots, cadascú amb el seu paper, fent possible un event d’aquesta magnitud, implicant prop d’un miler de persones és una autèntica passada.

M’agradaria començar els agraïments pels voluntaris. Tothom és important, però us garantitzo que seria impossible fer res sense aquestes prop de 80 persones que presten el seu ajut, el seu temps i el seu esforç sense esperar res a canvi. Gràcies!

Vull continuar pels patrocinadors, els que fan possible aquest plus, aquest efecte multiplicador del preu de les inscripcions, els que ens donen els recursos per a què us puguem oferir café i pastes, avituallaments, refrescos, samarretes, regals, premis, cervesa (i no poca), salsitxes, pà, … Mil gràcies també!

Ara toca als corredors, des dels cracks com Remigio, Ragna i companyia, fins als que debutaven ahir en una cursa o als que prefereixen fer la marxa. Tots sou necessaris i sou la motivació ideal per intentar superar-nos cada dia. Moltes gràcies també i penseu en natros l’any que ve!

Em queden, i crec que no em deixo a ningú, les administracions públiques. Ens agrada molt criticar-vos, però aquesta vegada també us donem les gràcies. També feu possible actes com el d’ahir i agraïm molt el reconeixement de dissabte a la Nit de l’esport Local, fem les coses perquè volem, però uns copets a l’esquena de quan en quan van molt bé. Ah! i darrera de lo d’administracions públiques, l’agraïment va especialment dirigit a les persones, polítics, tècnics, responsables, operaris, policia, brigada, conserges, etc. Moltes gràcies de part meua i perdoneu-me si de quan en quan us faig o fem rabiar una miqueta; l’agraïment és sincer.

Després d’aquest rotllo, em queda dir-vos que als apartats corresponents de la web de la cursa podeu consultar les classificacions i també les fotos  (que anirem afegint i actualitzant a mesura que les tinguem disponibles)

5 Comments

 1. Només dir que com a integrant de la organització m’ho vaig passar super bé, tant el dissabte marcant part del recorregut amb Feliu i Mon, com el domenge al control d’arribada. No vos sabria dir que cansa més, si córrer o organitzar. Potser més lo segon, jaja. Però és molt satisfactori també, sobretot quan veus les cares dels corredors i els de la marxa, i veus que s’ho han passat tant bé.
  No res, l’any que ve a tornar-hi en la 4a edició. A vore si mos superem, i sobretot lo més important, que ningú prengue mal.
  Mos veiem !!

 2. Enhorabona a tots els que heu fet possible aquesta cursa inolvidable!

  Ens ho vam passar genial i quin grapat de fotos!

  Moltes gràcies a tots!

 3. ei moltes feliçitats a tota la organitzacio,i vaia curseta mes wapa eu fet este any,casi magradat mes este any k l’any passat,
  moltes feliçitats de veritat sou uns craks

 4. Enhorabona a totes/s los que heu fet possible la cursa/marxa. Va ser una festa on no va faltar de res i tot va estar al màxim nivell. Van vindre cracks a còrrer, vam tindre molt bon temps i l’organització va ser perfecta.
  Respecte a la cursa crec que va ser molt divertida, t’anaves animant i la pujada final de Les Bruixes te deixava sec. Ja ho sabeu, qui vulgue còrrer que vingue a la Cursa d’Ulldecona.
  Que dure!!!

 5. Ohhhh!! Quina ràbia no haver pogut estar però llegint això dedueixo que va anar tot molt bé i va ser un èxit…no n’hi ha per menys amb la feina, l’esforç, les ganes, la motivació…que hi poseu. Aq any amb les opos estaré a poques però clarament, us aniré seguint!;) Ànims i MOLTES FELICITATS a tots/es!!!

Deixa un comentari