I Marató de la Fageda (la prèvia)

Primer que res, horaris de sortida:

  • Maratonians –> A les 6h30 a la mera per sortir.
  • Marxadors –> A les 7h30 a la Bellota.

Demà tenim la que per a molts serà la primera prova de foc de la temporada. D’una banda, molts de debutants a la marxa. Esperem que la experiència us agrade tant com als que fa temps que caminem i correm pels nostres montes i pugueu repetir ben aviat. Sort i molts d’ànims, que això és dur i no te res de fàcil. A l’altra banda, una marató amb un recorregut molt atractiu (no l’he fet, però sortir de la Sènia i arribar a peu a la preciosa fageda de les Vallcaneres em sembla increïble). Tots els que hi participem intentarem gaudir d’aquest recorregut i tindre bona cosa d’experiències per contar-vos la setmana que ve.

Salut!!

2 Comments

  1. Hola Xènia, de “cutre” res, aquí l’important és particpar, xalar i quedar contenta amb el que has fet. En lo del temps, els que guanyen també podrien trobar cutre el meu i si vingués Kilian Jornet podria pensar que el que ha guanyat és un matat, però precisament el bonic d’aquest mon nostre és que passa justament el contrari, tots sabem el que costa arribar a meta, que de vegades es pot anar més ràpid i de vegades es va més lent, però que l’únic important es esforçar-se i xalar fent-ho.
    Així que a seguir entrenant i fes-li cas a Mingo que es un bon mestre (si et diu alguna cosa de l’asfalt ni l’escoltes, que el bonic és la muntanya ;))

  2. Para mi va ser la primera marxa que faig, i tot i que el temps és una mica “cutre” va ser molt millor del que me pensava. Però això no va ser lo més important, lo més guai és que me va agradar i… si, creec que repetiré. Mingo, ho has aconseguit!

Deixa un comentari