Ja us podeu inscriure

Bones notícies. Després d’un cap de setmana d’activitat frenètica (s’han d’exagerar una mica les coses per fer-ho més bonic), de multitud d’hores de feina i molts mals de cap (això ja és més seriós), ja hem obert les inscripcions a la II Cursa de Muntanya d’Ulldecona. Podeu formalitzar la vostra inscripció aquí.
Com deia, el cap de setmana ha estat molt intens; ja pràcticament hem acabat les tasques de neteja, el recorregut està preparat i esperant-vos amb els braços oberts. Hem fet petits canvis respecte a l’any passat, eliminant passos perillosos (carretera) i el tram d’asfalt més llarg de la cursa. La marxa ha vist lleugerament allargat el seu recorregut (heu tingut un any per entrenar i suposem que esteu més forts que l’any passat) i les sortides i arribades seran des del Pavelló Multiusos d’Ulldecona.
Tornant al cap de setmana, el dissabte per la nit el Centre Excursionista d’Ulldecona (al visitar l’enllaç no us perdeu la Ressenya del “Barranco Ferreras“, és com fer barranquisme davant d’un ordinador) va recuperar la sortida de la Lluna Plena (fotos de David). A les 10 de la nit vam iniciar l’excursió cap a la Torreta 18 valents i valentes que vam poder gaudir d’una nit fantàstica i de la llum de la Lluna. No ens va fer falta el frontal en cap moment i només vam haver d’abrigar-nos una mica a la part més elevada del recorregut degut a l’airet que bufava.
Després de tanta lletra, us deixo algunes fotos il·lustratives del cap de setmana.


Fins aviat!

11 Comments

 1. HOLA!
  VAIG FER L’INSCRIPCIÓ JUNT A LA MEVA GERMANA Mª CARMEN FRANCES PANEA ELLA ESTA INSCRITA A LA LLISTA I JO NO. I HEM FET TOTS DOS LA TRANSFERENCIA AQUEST MATÍ. SUPOSO QUE NO TINDRE PROBLEMES DE NO TENIR DORSAL. SI NECESSITEU LES MEVES DADES LES TORNARIA A PASSAR.

 2. Hola bon dia. El meu nom es Angel Andres Castellano, vaig fer el pagament el dia 13 d’octubre i veig que encara no surto com a pagat, els meus companys el van realitzar més tard i ells si que hi apareixen. Poseu-vos en contacte amb mi si hagués hagut cap problema i necessitéssiu que us envies el comprovant del pagament.
  Moltes gràcies i salutacions.

 3. Ahir a la nit vaig fer la preinscripcio i em va accepta, encara no he fet el pagament. Em podeu donar el compte per fer l’ingres.

  Gràcies

 4. El límit d’edat per a la marxa l’hem establert en 14 anys, és un recorregut de 16 km una mica llarg i dur per un nen de 12 anys.
  Tots els menors hauran de presentar el formulari d’autorització degudament signat per poder participar en la cursa/marxa.

 5. Encara no tenim del tot decidit si són 5 o 6 avituallaments i estaran separats entre 4 i 5 km un de l’altre.

 6. hola!
  Només es per preguntar-vos si un nen de 12 anys es té que inscriure o no entra en la edat, sinó suposo que no hi haura cap problema en que faci la marxa, no?
  esperant resposta

  gràcies.

 7. Voldria saber, si es possible; de quants punts d’avituallament constarà la II cursa de muntanya d’Ulldecona i mes o menys a quina distancia estaran uns dels altres.
  Gràcies!

 8. Perdona per no contestar-te abans i gràcies per avisar-nos. No sé perquè l’enllaç t’enviava allà, tot i que l’adreça era la de la pàgina d’inscripcions. Ja ho he canviat i ara ja et dirigeix directament a les inscripcions de la cursa.

 9. He clicat al link per inscriure’m i m’apareix l’enllaça a la duatló de sant Joan.

  He de fer aquí la inscripció o hi ha un altre link?

Deixa un comentari