Ja hi tornem a ser

Bé, fa massa dies que això no té moviment. L’estiu s’ha allargat, les festes han fet mal, la cursa s’apropa i el temps desapareix. Però el mon continua girant i les coses van passant. Com hem de posar-nos al dia i tenim moltes coses que comentar, reprendrem l’activitat amb un post ràpid en forma de llista i poquet a poquet anirem ampliant temes i rematant la feina:

 • Diumenge vam gaudir de la III Pujada al Montsià. Podeu veure la meua (Agus) visió personal allí. Si algú més s’anima posarem la crònica aquí, però de moment no tenim res més. Així de forma resumida; la cursa com sempre impecable, un 10,5 per a l’organització, un 10 per als participants i un altre 10 per a tots els SudActius (corredors/es i acompanyants/es) que vam poder anar-hi. Com sempre vam patir, vam xalar i vam donar una imatge molt bona. És un orgull poder portar alguna de les nostres samarretes i ho dic seriosament.
 • Aquest dissabte, 3 d’octubre, el Centre Excursionista fa la clàssica sortida nocturna al Montsià. A les 9.30 sortirem des de la Lluna i anirem fins a la Foradada. Segur que ens ho passarem de categoria i esteu tots invitats. Com a curiositat, podeu visitar aquest enllaç que us portarà a l’any 1983, curiós i bonic.
 • El dissabte 17 d’octubre farem una altra excursió, aquesta vegada en el marc de les festes de Sant Lluc i visitarem la Torreta i els masos de la part central del Montsià. Aviat tindreu més informació aquí.
 • Per últim, però no menys important, el diumenge 25 d’octubre viurem la II Cursa de Muntanya d’Ulldecona. Tenim la pàgina en construcció però aviat obrirem les inscripcions i acabarem de completar la informació. Hem fet petits canvis al recorregut per eliminar asfalt i fer-lo encara més bonic. Esperem que repetiu tots els que vau venir l’any passat i que els que no vau poder fer-ho ens fésseu una visita aquest any, segur que quedareu satisfets.

Fi de la llista. Ja veieu que tindrem un octubre la mar de divertit, d’activitats no en faltaran.

One Comment

 1. El meu nom és Xavi Llongueras. Soc fotògraf professional free-lance, i gestiono l’empresa http://www.fotollongueras.com que es dedica a donar serveis professionals en el camp de la fotografia.
  Durant anys he practicat les meves dues grans passions, la fotografia i la muntanya com a afeccions. Actualment combino les professions de fotògraf d’outdoor en curses de BTT, maratons de muntanya o raids d’Aventura i reportatges en general, amb la de guia d’alta muntanya. Aquesta darrera professió m’ha facilitat ser una mica tot terreny i arribar a molts llocs, on per altres professionals sería força difícil fer la foto.
  He publicat fotografies a Desnivel, Grandes Espacios, Trail, Vèrtex, La Mañana, 4×4 Verde o American Alpine Journal entre d’altres, i actualment treballo per la revista Cadí-Pedraforca de l’editorial Gavarres de Cassà de la Selva.
  També he realitzat reportatges per empreses com Original Buff, Magma, Grifone, Esportiva Aksa, Mira Imagen, Ocisport i Widex, Escanyabocs, entre altres.
  Si necessiteu un reportatge per a la vostre propera cursa, no dubteu en posar-vos en contacte amb mi per que us faci un pressupost.
  Així mateix us convido a visitar http://www.fotollongueras.com , encara que disposa d’alguna secció en construcció, l’apartat de les curses i venda està en ple funcionament.
  Restant a la vostra disposició, us saluda atentament,

  Xavi.

  Xavi Llongueras i Orriols
  C/ Rodeig, 1.
  25727 PRULLANS.
  Tel. (34) 973 510721
  Tel. mòbil (34) 676 51 06 55
  Skype: llongue
  Email. foto@xavillongueras.com
  http://www.xavillongueras.com
  http://www.fotollongueras.com

Deixa un comentari