Fotos i classificacions Trail Aneto

ACTUALITZACIÓ: Ja podeu visitar el nostre canal de YouTube on estan pujats els vídeos del Trail Aneto. No espereu documents estil Discovery Channel, la qualitat és la que pot oferir un mòbil i l’important és poder viure en primera persona el que vam viure nosaltres. Esperem que vos agrade.

En primer lloc el recull de fotos disponibles fins ara, a veure si el podem ampliar una mica i afegir els vídeos.

A més, aquí podeu consultar les classificacions, on destaca la 13 absoluta de Lluc. La resta tots junts a partir del 111.

One Comment

  1. brutal, sou tots uns cracks! FELICITATS A TOTS!! los que la vau acabar i los que no, tots vos mereixeu una mostra d’agraïment pq teniu uns collons (veig tb uns ovaris per aqui) que no los te molta gent. IMPOSIBLE IS NOTHING!

Deixa un comentari