Ja comencen a sortir fotos

Tal i com hem comentat als apunts anteriors, ja comencem a treure fotos i classificacions. Si aneu visitant aquest bloc i la pàgina de SudActiu podreu anar-les veient tal i com les puguem anar pujant. Esperem que us agraden.

Ja podeu consultar les classificacions completes de la cursa (clicant aquí), aviat penjarem les de la marxa a la mateixa adreça.

12 Comments

 1. Que ningu es destrone del seu lloc que l’any que be en tenim i tothom ha fet una molt bona feina.
  Per cert el vídedo no es pot veure a ningún lloc penjat (Emma a mi si que em fas envejeta, jejeje…..)

 2. A la web de MontBike mont-bike.blogspot.com podeu veure mes fotos.

  (MontBike)

 3. Gracies a Antoni Miralles i Abel pel seu comentari. Si l’any que ve torneu, esperem que us agradi molt més aquest, perque de ben segur que la millorarem.

 4. Felicidades por la carrera. Me lo pasé muy bien. Muy bien organizada también (Benditos puntos de avituallamiento). Gracias por las fotos. Son un buen recuerdo. Me saben mejor que cualquier premio.
  Un saludo. Espero la próxima.

 5. Em nego a k et destrones, a mi mhan agradat i molt i si l’any vinent no estas de fotografa oficial i de copera (pels trofeus) jo tb em destrono. Que vaya hores per sopar i arribar a casa, i això k acabem de començar!!!!!

 6. Hola, primer de tot dir que m’ho vaig passar genial, a pesar de la pluja que ens va baixar una mica els ànims..va ser estressant però divertit a la vegada. Hi va haver molta feina però TOTHOM va treballar en unes ganes i en una eficàcia que la veritat es va fer molt agradable compartir estes hores intenses en vatros. Ha vingut gent a la tenda per canviar algun dels rellotges que els van tocar (dones = rellotge massa gros) i ens han felicitat. Un dels temes que més els ha agradat han segut els avituallaments, el goig que feia el menjar, i els regals. Jo em destrono de fotògrafa oficial, volia fer varies coses a la vegada i no en feia ni mitja…a mi casi me molen més les fotos de per mitant cursa que han fet els altres. Una abraçada a tots. El video és una passada (ho dic per fer-vos envejeta…je,je)

 7. detectat error en la clasificacio.
  envio mail aclaratori

 8. Ei, si les fotos us agraden, espereu-vos al vídeo. Quim m’ha portat avui el muntatge que ha preparat i és impressionant. És el millor vídeo que he vist mai sobre una cursa. Intentarem penjar-lo en la màxima qualitat possible perquè val la pena. Són 4 minuts increïbles, em sap mal no haver corregut per no sortir-hi.

 9. Ok Judith, gràcies pel detall i per l’escrit.
  Felicitar a la fotògrafa oficial de SudActiu (Emma) per aquestes fotos tan currades. Si damunt les escoltes amb música s’et posa la pell de gallina veient els rostres de la gent arribant a meta.
  Us espero el divendres a tots a l’entrega de premis del circuit a Tortosa.

 10. Es te que canviar al calendari la sortida del CE Ulldecona per al finde següent i al Refugi de Caro.

 11. Be sols dir que gràcies a les felicitacions com la de dalt i les que vam poder sentir el dia de la cursa fan que l’estat físic, (en algún cas bastant lamentable i en altres no tant), amb el que vam acabar el dia de la cursa, es queden amb un doloret insignificant. La feina a fer que suposava tenir durnat les hores prèvies a la cursa, es multiplicava amb la pluja, els nervis de tots es palpaven per tot el col.legi i agreujaven el mal estar de tothom. Per això crec que les felicitacions les rebem amb doble sentiment. Els participans van poder sortir i disfrutar amb les nostres montanyes, els voluntaris de la cursa ho van pasar genial amb la feina asignada,… i això es l’important.

  Per cert; que sabem de Feliu? Pot treballar amb normalitat??

 12. eiii!! felicitats a tota la organització. Antoni miralles

Deixa un comentari