Felicitats Campeon!!!!

Després d’estar repassant les classificacions a la web del Circuit, em vaig sorprendre al veure que ets el campió senior del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre. Molta gent pot pensar que vas quedar tercer i degut a que els premis no són acumulatius, pues has quedat tu, i tenen raó, però el fet més important és que els dos que tens al davant són unes màquines, gairebé professionals d’aquest món i el seu currículum és impressionant.
Tan sols volia recordar que només fa un anyet i mig que vas començar a còrre i en aquest petit intèrval de temps la teva millora ha estat senzillament impressionant. El teu esforç diàri, el teu espèrit de superació i la capacitat de sofriment han estat descisius a l’hora d’aconseguir aquests resultats. De moment no et veig el final, i això només acaba de començar.

Esperem que seguiexis disfrutant de la muntanya amb els teus amics de SudActiu.

Felicitats Agus!!!!!!

L’equip de SudActiu.

5 Comments

 1. Moltes gràcies a tots, els que heu escrit missatge i els que m’heu felicitat personalment. Estic molt content de rebre aquest premi i encara més de veure que tots i totes esteu igual de contents que jo. És un plaer compartir això en tots vatros, anar a entrenar o a les curses en la vostra companyia i saber que us alegreu dels meus progressos igual que jo m’alegro dels vostres. Per a la propera temporada esperem seguir xalant amb les curses i si els resultats acompanyen millor.
  Una abraçada a tots i totes.

 2. FELICITATS Agus! Tot un honor que ens representis el poble com a campió. Continua així. ÀNIMS!

  NÚRIA

 3. Moltes felicitats, al final hi ha una recompensa a l’esforç i sofriment de les curses. FELICITATS!!!!!

 4. Moltes felicitats Agus,
  estem amb tu,
  l’any que ve, objectiu:
  guanyar a Ulldecona.
  Ânims estàs amb ells, si amb els millors.

Deixa un comentari