El Dream Team


Després de reunir-mos i passar-mos les gairebé 1000 fotos de la cursa (una animalada), he fet aquesta petita selecció on surten alguns dels col·laboradors que van fer possible la I Cursa de Muntanya d’Ulldecona.
Ah! Que no se m’oblidi, en un parell de setmanetes farem un dinaret per a tots els voluntaris de la cursa. Falta concretar el lloc (alguna caseta) i el dia, si teniu alguna idea ens la feu saber.
Jo me n’encarregaré de la cerveseta…..
Pròximament el vídeo de la cursa (meleque del bo)!!!

4 Comments

 1. ei gent! ahir vaig treure cintes i 2 cartells de la sendera del gos fins pujada de descens.
  crec q tota la zona de godall, ermita i sèquia esta neta. lo castell i canteres suposo q també.20ga no entrene-seu molt els d la duatló q trobo faran falta forces i l’altra als ports.
  20ga agur

 2. Hola! Kin dream team, aquí hi ha nivell, jejjeje. Núria i Dani estan molt d’acord en que se porte a terme este dinaret.

 3. ei vaya dream team!!!!! Peró veig que encara queden cintes pel recorregut, aquesta tarde estat traïen cintes. A vore proposo que cada un que hageu tret cintes, que digué el recorregut que a fet així entre tots podrem deixar-lo net com mes pronte millor.
  jo vaig fer: de la caseta de la bruixa de bcn fins avituallament de dj i ermita” que ja estava net” fins el descens de godall

 4. Pos si tots ben guapots!!!!!!!!!

  IMPORTANT I BASTANT URGENT: Necessito algun objecte sigue samarreta, gorra, buff,….., algo, en la senyera catalana o alguna cosa identificativa de Catalunya, o saber on es pot conseguir. Ho necessito per la setmana pròxima que marxem a correr la Behobia al Pais Vasc (Irun-Sant Sebastián), i voldria portar algo que fes nota d’on venim.
  S’accepten totes les idees i propostes que tingueu.

Deixa un comentari