Web de la Cursa

Com haureu pogut veure, el domini que fins ara utilitzàvem per al bloc l’utilitzarem temporalment com a web per a la I Cursa de Muntanya d’Ulldecona.
Des d’avui mateix la web ja és operativa, tot i que encara no està a ple rendiment, però donada la proximitat de la prova, hem preferit llençar-la JA.
Ja teniu els recorreguts, el formulari d’inscripció i alguns altres detalls. Durant els propers dies anirem afegint informació i completant la web.
Per cert, des d’aquí agraïr als companys i amics d’RGrup per tota la feina que estan fent amb la web i la resta de material gràfic.

Seguirem informant-vos.

2 Comments

  1. Eic Senienc, entrena que serà una bona cursa, poc desnivell i rapideta. Bones vistes i amb molts de regals. Natros aquest finde anem a la d’Alcanar i la cosa diras que promet pk en lo temps que fa, perill i del bo. Vinga cancellara ens parlem i ja saps per al que sigui,estem per aki. Ah t’hem posat un enllaç de la web i ojo no et toque a tu el premi de la nit d’hotel al Nova Senia, jejeje.

  2. Eiii crack!! Ja saps que sóc patrocinador de la cursa?? “Hotel Nova Sénia” , baixaré a correr lo que no se en quines condicions perque el dia abans tinc un bodorrio de un amic!! Ens parlem!!

Deixa un comentari