Viento en popa

Cansanci acumulat després d’haver acabat una setmana d’entrenos bastant durs. Tres sessions de running, la primera de 8 km a una mitja de 4.30min/km; una segona d’uns 15 km amb una pujada molt dura i realitzant series de 3.5min/km i 7min/Km; finalment una última soritdeta de 22 km per montanya, ja pensant en la cursa de les fonts a Xerta el proper diumenge 13 d’Abril.
A part també em realitzat dos sessions de ressitencia muscular al gym alternant sobretot els diferents grups musculars de l’extremitat superior.
Aquesta setmana li hem afegit la piscina, amb una tirada de 1250m!

AHHHH!!! Demà dilluns ja demanem les camisetes de running Sudactiu i esperem k estiguen llestes per la cursa de diumenge. Finalment 20 camisetes amb el logo (no definitiu), i la veritat és que han sobrepassat les nostres expectatives al pensar k només en faríem unes 10. És la primera tongada, i per al juny en volem fer una altra amb pantaló i camisa de tirans, ja veureu els models per la web i si algú està interessat que ens ho faci saber.

Prement sobre el títol pots accedir a la plana wiki on trobaràs algunes fotos de la sortida i un resum de paràmetres fisiològics recollits pel pulsòmetre d’A durant la sortida del diumenge.