Bones sensacions

Fins fa dos setmanetes els dimarts i dijous per la tarde-nit sempre sortíem a còrrer dos enjendros, papa Agus i jo mateix (Feliu). Mano a mano en els nostres frontals i parlant sobre tots els temes que ens venien al cap, política, esports, educació, treball, i més que no cal dir!!!!

Finalment la setmana passada el grup va augmentar amb la vinguda d’un futur corredor de la revista Runners World, el Fernando, en poques paraules un artiste!!! Però, per a sorpresa de tots l’última sessió vam augmentar el grup amb l’arribada de Reverter, alias frontal a la mà i de Fornós, un ex mitja maratonià que vol tornar a triunfar com quan era jove.

La veritat és que això li dona vidilla al grup pk sempre hi ha algun tema nou per conversar i a part els diferents nivells que hi ha entre el grup fa que tots volguem millorar per atrapar al que està una mica més entrenat.

Esta setmaneta estem corrent 15 km per sessió i els 2-3 últims a la màxima intensitat. La veritat és que les cames ho noten, però com més km fem més ganes tením de tornar a còrrer pk les sensacions són bones i cada dia que passa et notes una mica millor físicament.
Que continue la seguida!!!!!!!!

2 Comments

  1. aiaiai, quina por em feu. A vore si em trobaré 4 o 5 maquinetes quan coincidim! jo per aqui m’ho haig de muntar sol i la veritat és que no sé si hi guanyo o si hi perdo!

  2. Molt bon post Feliu.
    La veritat és que s’agraeix la companyia i sempre és molt més distret ser 5 que anar totsol. També tens raó amb el comentari sobre les cames, ho noten i molt, a vore si quan anem a córrer fora se nota una mica aquests entrenaments més intensos.
    Jo avui us he fet el salt i he sortit un ratet aquest matí, per prendre una mica el sol i tal. Dw.

Deixa un comentari